LOPPUUNMYYNTI! Kaikki oheistuotteet -50 % niin kauan kuin tavaraa riittää! Klikkaa tästä selaamaan tarjousvalikoimaa. X

Palautus


Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen maksaa 7,90 €


Myyntikuntoisilla tuotteilla on 21 vuorokauden palautusoikeus. 21 vuorokauden palautusaika alkaa siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tuotteet (eli noutanut paketin noutopisteestä tai automaatista tai vastaanottanut kotiinkuljetuksen). 

Mikäli tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle 69 €, lisätään tilaukselle toimituskulut toimitusehtojemme mukaisesti edullisimman toimitustavan mukaan (4,90 €). Mikäli tuote on viallinen tai rikki, hyvitämme tuotteen hinnan tai lähetämme tilalle uuden tuotteen. Jos taas sait väärän tuotteen, laitamme palautuksen saavuttua oikean tuotteen tulemaan.


Sekä tuotteita palautettaessa, että myös vaihdettaessa, veloitamme 7,90€ käsittelykulun. Kulu lisätään alkuperäiseen tilaukseen.


Noutamattomista tilauksista veloitamme 12€ käsittelykulun.


Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta alusvaatteille, uima-asuille, juomapulloille tai avatuille lisäravinteille. Palautettavan tuotteen täytyy olla siisti ja myyntikuntoinen, alkuperäisessä pakkauksessaan, vaatteissa laput paikoillaan, ei karvoja tai meikkitahroja, vaatetta ei saa olla pesty pesukoneessa, ravinteissa sinetit avaamattomia jne. Mikäli palautettu tuote ei täytä edellämainittuja kriteereitä, lähetämme tuotteen takaisin ostajalle ja veloitamme uudelleentoimituskulut.


HUOM! Mikäli palautat ei-palautuskelpoisia tuotteita (esim. avatut lisäravinteet) erikseen tai palautuskelpoisten tuotteiden joukossa, emme tule hyvittämään niitä.


Palauttaminen tapahtuu seuraavalla tavalla:


(PUHELIMELLA KATSOESSA RULLAA KUVAA OIKEALLE)


HUOM! Mikäli tilauksesi oli tilattu Budbeen toimitustapoja käyttäen, pystyt tilaamaan noudon palautuksellesi Budbeen sovelluksen kautta.TAKAISIN
Loading...